Sidor

lördag 11 december 2010

Tervajoki. (Finland)

Tjära River är en förorts postnummer och område Vähässäkyrössä och järnväg sits Storkyro Österbotten . Den allmänna uppfattningen och missuppfattning är att Tjära River Village ligger delvis Storkyro sida. Detta Storkyro "Tar River" är Kylkkälän byn, som har vuxit till en av Lillkyro Tar River med byn.

Tjära River Station ligger i Vasa, banan -sidan Storkyro och Laihian stationer mellan Storkyro Kylkkälän by. Tjära River i 1883 utexaminerades från stationshuset togs ur drift den 15 November 2001 , men fortsätter att stanna vid stationen ( 2009 ), med ett undantag, alla Vasa järnvägståg.

Tjära River har ökat betydligt under de årtionden utbyte återförsäljarna koncentration: Bröst-Joupin återförsäljare föddes i tjära Jokinen, företag driver i området och andra lokala företag. Trots annonser, återförsäljare, bil med ett undantag, ligger i byn Kylkkälän sidan.

Oberoende små Electric Company "Mus Rapids Energy Ltd" att dra nytta av Kyro flödet av forsen på stranden i närheten av Mouse. Kyro Mouse Rapids broar har över tid varit känd som sådan. tukkilaiskisoistaan och fritidsfiske.

Tjära River är en av de mest framträdande av Österbotten av gamla . "Petulian stad" som nämns i Aittoomäen område består av ett stort antal järnåldern artefakter och stengärdsgårdar och latomuksia. Området har varit bebott ungefär samtidigt som lagförslaget åtminstone i början omkring år 600 e Kr. Kyro fot sedan ligger i Tar River.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar