400g Kronfågel kycklingfärs
10-12 polarkakor
ketchup
smör till stekning
salt och peppar
1 tsk chilipeppar
1 tsk oregano
1/2 tsk mexikansk grillkrydda
10-12 champinjoner
1/2 ask körsbärstomater (125 g)
150-200 g riven ost
origano
ruccoia
Gör så här
Bryn färsen grynig, krydda väl och låt svalna något.
Stek champinjonerna i ett par minuter, krydda medsalt och peppar.
Lägg polarkakorna på en bak pappersklädd plåt.
Bred ett lager ketchup på varje bröd, fördela färs, champinjoner, klyftad tomater över, Strö över rikligt med ost och oregano.
Sätt in pizzorna i 224 c i 12-15 minuter tills osten smält och fått fin färg. Garnera med ruccola.
Söndag 13 januari
6 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar