600 g fläskfilé.
1 burk Blue dragon honey cashew.
150 g Blue dragon äggnudlar.
50 g sockerärtor.
100 g morörter.
100 g champinjoner.
1 knippe salladslök.
2 msk ljus soja.
Gör så här:
. Marinera köttet i en påse tillsamans med 3 msk Honey Cashewsås i minst 3 timmar men gärna över natten.
. Lägg köttet på ett ugnsgaller i 220 c varm ugn.
. Ställ en långpanna med några decimeliter vatten under.
. Sängk vermen till 150 c och låt köttet steka ca 20-30 minuter tills det är genomstekt.
. Ös den avrunna marinaden över köttet med jämna mellanrum under stekningen.
. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
. Smaksätt med salt,peppar och soja.
. Servera köttet och nudlarna tillsamans med resterande Honey Cashewsåsen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar