500g Lax, skinn och benfri.
2-3msk Blue Dragon Premium.
Röd Currypasta.
4dl Kokosmjölk.
2dl schalotenlök hackad.
200g potatis.
1/2 röd paprika.
50g ananas, färsk tärnad.
4port kokt jasminris.basilikablad.
Gör så här:
Skala och klyfta potatissen, koka i vatten smaksaksatt med 1 msk currypasta. Ta upp medan dem fortfarandehar lite kärna.
Skär fisken i kuber, ca 1x1 cm och strimla grönsakerna.
Fräs lök och currypasta i 2 min, tillsätt kokosmjölk och låt det koka upp.
Vänd försiktigt i frukt, grönsaker, potatis och fisk.
Låt det sjuda i någon minut tills fisken känns färdig men absolut inte överkokt.
Smaka av med salt,peppar och ev lite lime och socker.
Dekorera med basilika och servera med ris.
Söndag 13 januari
6 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar