Ingredienser
Antal portioner 4
600,0 gram Ravioli (svamp)
Tomatsås:
1,0 styck Gul lök
2,0 klyftor Vitlök
80,0 gram Soltorkade tomater
500,0 gram Krossade tomater
Basilika
Olivolja till stekning
Salt till smaksättning
Svartpeppar (nymald)
Antal portioner 4
600,0 gram Ravioli (svamp)
Tomatsås:
1,0 styck Gul lök
2,0 klyftor Vitlök
80,0 gram Soltorkade tomater
500,0 gram Krossade tomater
Basilika
Olivolja till stekning
Salt till smaksättning
Svartpeppar (nymald)
Tillagning
Receptet avser köpt färdiglagad färsk ravioli.
Skala och finhacka lök och vitlök. Finhacka basilika och strimla soltorkade tomater.
Hetta upp oljan i kastrull på medelvärme. Fräs lök och vitlök mjuk och glansig. Tillsätt krossade och soltorkade tomater.Fräs ytterligare i ett par minuter.
Koka ravioli i lättsaltat vatten i cirka 5 minuter enligt anvisning på förpackning.
Lägg upp raviolin och häll över såsen.Krydda rikligt med nymald svartpeppar.Garnera med hackad basilika.
Receptet avser köpt färdiglagad färsk ravioli.
Skala och finhacka lök och vitlök. Finhacka basilika och strimla soltorkade tomater.
Hetta upp oljan i kastrull på medelvärme. Fräs lök och vitlök mjuk och glansig. Tillsätt krossade och soltorkade tomater.Fräs ytterligare i ett par minuter.
Koka ravioli i lättsaltat vatten i cirka 5 minuter enligt anvisning på förpackning.
Lägg upp raviolin och häll över såsen.Krydda rikligt med nymald svartpeppar.Garnera med hackad basilika.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar