Ingredienser:
Portioner: 4.
4 kycklingfiléer, ca 600 g.
4 nektariner.
1 msk rapsolja.
MYNTASÅS.
2 dl yoghurt.
2 msk färsk hackad mynta.
rivet skal och pressad juice av 1/2 citron.
1 msk honungsalt, peppar.
Gör så här:
1. Banka ut kycklingen på en skärbräda med knytnäven. Dela nektarinerna i halvor och ta bort kärnan.
2. Pensla kycklingen och nektarinerna med olja. Krydda kycklingen med 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar.
3. Rör ihop såsen. Smaka av med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
4. Grilla kycklingen och nektarinerna över glöden ca 3 minuter på varje sida.
5. Servera med sås, sallad och gärna kokt färskpotatis.
Söndag 13 januari
6 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar