Ingredienser
Antal portioner 4
4,0 styck Kycklingfilé (utan skinn)
250,0 gram Mandariner (burk)
4,0 styck Avokado
1,0 styck Lime
2,0 styck Chilifrukt (röd)
2,0 msk Persilja (finhackad)
1,0 gram Matfett till stekning
Salt & peppar
Tillbehör:
3,0 dl Långkornigt ris
Tillagning
Finhacka persilja.Öppna mandarinburken, häll bort spadet. Riv limeskal, blanda med pressad juice. Rensa bort skaft och vitt innanmäte ur chilifrukten och skär i små bitar.
Koka ris enligt anvisning på förpackning.
Hetta upp matfett i stekpanna på medelhög värme. Stek kycklingen i cirka 5 minuter på var sida. Häll på mot slutet limejuice med skal.
Avokadobädd: Skala och skiva avokado.Hetta upp matfett i stekpanna på medelhög värme och stek persilja någon minut.Tillsätt avokado, mandarin och chili.Låt allt bli varmt. Salta och peppra.
Finhacka persilja.Öppna mandarinburken, häll bort spadet. Riv limeskal, blanda med pressad juice. Rensa bort skaft och vitt innanmäte ur chilifrukten och skär i små bitar.
Koka ris enligt anvisning på förpackning.
Hetta upp matfett i stekpanna på medelhög värme. Stek kycklingen i cirka 5 minuter på var sida. Häll på mot slutet limejuice med skal.
Avokadobädd: Skala och skiva avokado.Hetta upp matfett i stekpanna på medelhög värme och stek persilja någon minut.Tillsätt avokado, mandarin och chili.Låt allt bli varmt. Salta och peppra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar