Ingredienser (Portioner 4)
Bulgur 2,0 dl
Halloumi 225,0 gram
Mango 1,0 styck
Rucolasallat 100,0 gram
Rödlök 1,0 styck
Avokado 2,0 styck
Soltorkade tomater 5,0 styck
Olivolja 3,0 msk
Citron 1,0 styck
Honung (flytande) 1,0 msk
Olivolja till stekning 1,0 msk
Tillagning
Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Låt svalna.
Tärna halloumi och mango. Skala och hacka rödlök. Strimla tomat.
Kärna ur, skala och tärna avokado. Lägg i en skål. Pressa över hälften av citronen och blanda, det gör att avokadon inte blir mörk.
Stek halloumi i olja på medelhög värme tills de har fått stekyta.
Blanda olivolja, honung och resten av citronen till en dressing.
Blanda alla ingredienser i en salladskål och häll över dressingen.
Tillagning
Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Låt svalna.
Tärna halloumi och mango. Skala och hacka rödlök. Strimla tomat.
Kärna ur, skala och tärna avokado. Lägg i en skål. Pressa över hälften av citronen och blanda, det gör att avokadon inte blir mörk.
Stek halloumi i olja på medelhög värme tills de har fått stekyta.
Blanda olivolja, honung och resten av citronen till en dressing.
Blanda alla ingredienser i en salladskål och häll över dressingen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar