Ingredienser
4,0 styck Kycklingbröst
2,0 styck Rödlök
600,0 gram Potatis (tärnad fryst)
1,0 styck Ägg (gula)
4,0 msk Matfett (smör)
Persilja till garnering
Salt & peppar
Tillbehör:
Sallat
Senap
4,0 styck Kycklingbröst
2,0 styck Rödlök
600,0 gram Potatis (tärnad fryst)
1,0 styck Ägg (gula)
4,0 msk Matfett (smör)
Persilja till garnering
Salt & peppar
Tillbehör:
Sallat
Senap
Tillagning
Ta ut potatisen ur frys och låt halvtina.Skölj och förbered sallat.Skiva och tärna kycklingen.
Ta ut potatisen ur frys och låt halvtina.Skölj och förbered sallat.Skiva och tärna kycklingen.
Skala och grovhacka löken.
Stek potatis, lök och kyckling var för sig, helst i flera pannor. Hetta upp matfett och stek potatisen tills lätt knaprig. Salta.Steka lök några minuter tills glansig, utan att bränna. Salta lätt.Hetta upp matfett och stek kycklingen hastigt, ett par minuter tills genomstekt. Stek inte för länge, kycklingen blir torr.Salta och peppra.
Lägg upp som på bilden.Servera med äggula, senap och sallat.
Stek potatis, lök och kyckling var för sig, helst i flera pannor. Hetta upp matfett och stek potatisen tills lätt knaprig. Salta.Steka lök några minuter tills glansig, utan att bränna. Salta lätt.Hetta upp matfett och stek kycklingen hastigt, ett par minuter tills genomstekt. Stek inte för länge, kycklingen blir torr.Salta och peppra.
Lägg upp som på bilden.Servera med äggula, senap och sallat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar