Ingredienser Antal portioner 4
Potatischips 1,0 förp.
Dill till garnering
Svartpeppar (grovmald)
Löjrom 100,0 gram
Rödlök 0,3 styck
Crème fraiche 1,0 dl
Renkött (rökt) 100,0 gram
Äpple (syrligt) 0,3 styck
Crème fraiche 1,0 dl
Pepparrot (färsk) 1,5 cm
Lax (gravad) 100,0 gram
Dijonsenap 0,5 tsk
Crème fraiche 1,0 dl
Tillagning
Skala och finhacka lök.
Riv pepparrot.
Fintärna renkött och lax.
Blanda dijonsenap med crème fraiche.
Skala och fintärna äpple.
Fintärna renkött och lax.
Blanda dijonsenap med crème fraiche.
Skala och fintärna äpple.
Droppa citronjuice på äppelbitarna så att de inte mörknar.
Fördela på chips.
Garnera med dill eller annat grönt.
Riv över peppar t.ex. på laxen.
Påläggsalternativen begränsas bara av fantasin. Har du lite överbliven potatis kan du mosa denna och blanda med lite riven hårdost och lite crème fraiche osv.
Det är lite pilligt att garnera chipsen.
Fördela på chips.
Garnera med dill eller annat grönt.
Riv över peppar t.ex. på laxen.
Påläggsalternativen begränsas bara av fantasin. Har du lite överbliven potatis kan du mosa denna och blanda med lite riven hårdost och lite crème fraiche osv.
Det är lite pilligt att garnera chipsen.
Lägg gärna löjrom, crème fraiche eller annan fyllning i en plastpåse och klipp ett litet hål.
Så kan du enkelt spritsa ut innehållet utan spill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar