4 portioner
Ugnstemperatur 225º
ca 25 minuter
Ingredienser
2 paprikor, i klyftor
1 zucchini (ca 300 g), i halvmånar
2 morötter (ca 200 g), i strimlor
1 dl svarta oliver
2 msk olivolja
3-5 krm salt
1 krm svartpeppar
2-3 krm oregano eller basilika
ca 400 g falukorv, i bitar
4 portioner bulgur
Tillagning
Blanda grönsaker, oliver, olja, salt och kryddor i en stor långpanna. För ut grönsakerna mot sidorna och lägg korven i mitten.
Stek i mitten av ugnen tills grönsakerna är mjuka och korven genomvarm, 15-20 minuter. Koka under tiden bulguren enligt anvisning på förpackningen.
Blanda grönsaker, oliver, olja, salt och kryddor i en stor långpanna. För ut grönsakerna mot sidorna och lägg korven i mitten.
Stek i mitten av ugnen tills grönsakerna är mjuka och korven genomvarm, 15-20 minuter. Koka under tiden bulguren enligt anvisning på förpackningen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar