Ingredienser
Portioner 4
400,0 gram Gnocchi (Barilla)
340,0 gram Salladskrabba (burk)
3,0 dl Tomatsås arrabiata (Barilla)
0,5 styck Gul lök
2,0 msk Tomatpuré
1,0 msk Fiskfond (konc)
2,0 dl Vitt vin (torrt)
3,0 dl Grädde
2,0 msk Smör till stekning
Bladpersilja
Tillagning
Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
Hacka lök. Smält smör i stekpanna. Fräs löken tills den är mjuk och genomskinlig.
Tillsätt tomatpuré. Häll på tomatsås, vin, grädde, krabba och fiskfond.
Koka upp på medelvärme. Låt småputtra tills såsen blivit krämig, 7 minuter. Rör så att inte krabban fastnar i botten.
Grovhacka persilja. Vänd ner gnocchin i såsen och garnera med bladpersilja.
Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
Hacka lök. Smält smör i stekpanna. Fräs löken tills den är mjuk och genomskinlig.
Tillsätt tomatpuré. Häll på tomatsås, vin, grädde, krabba och fiskfond.
Koka upp på medelvärme. Låt småputtra tills såsen blivit krämig, 7 minuter. Rör så att inte krabban fastnar i botten.
Grovhacka persilja. Vänd ner gnocchin i såsen och garnera med bladpersilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar