Ingredienser
Antal portioner 4
6,0 skivor Kassler (tjock skiva)
1,0 msk Matfett till stekning
Grönsaksmix:
0,5 styck Gul lök
1,0 styck Paprika
100,0 gram Svamp
200,0 gram Gröna ärter (frysta)
1,5 msk Matfett till stekning
Tillbehör:
800,0 gram Potatis
2,0 msk Senap (fransk osötad)
Tillagning
Skala och koka potatis i lättsaltat vatten.
Skala och skiva lök. Rensa och skiva svamp (men skölj inte). Ansa paprika och tärna.
Hetta upp matfett i panna på medelvärme. Lägg i lök och svamp och stek tills löken mjuknat, cirka 5 minuter. Tillsätt extra smör, ärter och paprika.
Hetta upp (grill-)panna på högsta värme. Pensla kasslern med lite matolja. När pannan är riktigt het, börjar ryka, lägg i kasslern och stek var sida i 1-2 minuter.
Skala och koka potatis i lättsaltat vatten.
Skala och skiva lök. Rensa och skiva svamp (men skölj inte). Ansa paprika och tärna.
Hetta upp matfett i panna på medelvärme. Lägg i lök och svamp och stek tills löken mjuknat, cirka 5 minuter. Tillsätt extra smör, ärter och paprika.
Hetta upp (grill-)panna på högsta värme. Pensla kasslern med lite matolja. När pannan är riktigt het, börjar ryka, lägg i kasslern och stek var sida i 1-2 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar