2 st plattor tinad djupfryst smördeg
3 dl vispgrädde
1 msk gelésocker multi
1 dl frysta eller färska blåbär
1 msk florsocker
Tillagning
1. Sätt ugnen på 225 grader. Kavla ut smördegsplattorna något. Skär igenom degen med kniv. Först mitt i på längden och sedan tre gånger på bredden till 6 rutor på varje platta. Grädda 6–8 minuter tills degen höjt sig och fått fin färg.2. Vispa grädden, blanda med gelésocker och blåbär. Dela de gräddade kuddarna på mitten. Lägg blåbärsgrädde emellan. Placera kuddarna på ett fat och pudra florsocker över.
3 dl vispgrädde
1 msk gelésocker multi
1 dl frysta eller färska blåbär
1 msk florsocker
Tillagning
1. Sätt ugnen på 225 grader. Kavla ut smördegsplattorna något. Skär igenom degen med kniv. Först mitt i på längden och sedan tre gånger på bredden till 6 rutor på varje platta. Grädda 6–8 minuter tills degen höjt sig och fått fin färg.2. Vispa grädden, blanda med gelésocker och blåbär. Dela de gräddade kuddarna på mitten. Lägg blåbärsgrädde emellan. Placera kuddarna på ett fat och pudra florsocker över.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar