Det här behövs till ca 4 port:
600 g fläskfilé
salt, peppar
100 g philadelphiaost
6–8 marinerade soltorkade tomater
4 skivor parmaskinka
Paprikabädd:
3 paprikor i blandade färger
1 liten squash
salt, peppar
10–12 oliver
kryddgrönt
Ugn: 225°
Gör så här:
1. Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Skär upp dem på längden och platta ut dem lite med handen. Salta och peppra.
2. Bred osten över köttet. Hacka tomaterna och fördela dem ovanpå. Rulla samman och lägg en skiva skinka runt varje rulle. Lägg dem i smord eldfast form.
3. Stek fläskfilén mitt i ugnen ca 30 minuter.
4. Ansa, kärna ur och strimla paprikorna. Ansa och strimla squa-shen. Fräs allt i lite matfett ca 8–10 minuter. Krydda lätt med salt och peppar.
5. Fördela paprikaröran på 4 portionstallrikar. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. Garnera med kryddgrönt och bjud nykokt pasta till.
1. Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Skär upp dem på längden och platta ut dem lite med handen. Salta och peppra.
2. Bred osten över köttet. Hacka tomaterna och fördela dem ovanpå. Rulla samman och lägg en skiva skinka runt varje rulle. Lägg dem i smord eldfast form.
3. Stek fläskfilén mitt i ugnen ca 30 minuter.
4. Ansa, kärna ur och strimla paprikorna. Ansa och strimla squa-shen. Fräs allt i lite matfett ca 8–10 minuter. Krydda lätt med salt och peppar.
5. Fördela paprikaröran på 4 portionstallrikar. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. Garnera med kryddgrönt och bjud nykokt pasta till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar