2 portioner
70 g babyspenat
1 msk smör eller margarin
1 vitlöksklyfta
2 msk grädde
salt, peppar
1 ägg
2 msk solrosfrö
2 msk sesamfrö
300 g vit fiskfilé
salt, peppar
olivolja
Servera med:
kokt potatis
citronklyfta
Gör så här:
1. Skölj spenaten och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Tillsätt pressad vitlök och grädde och låt småkoka ett par minuter. Salta och peppra.
2. Vispa upp ägget i en tallrik och blanda solros- och sesamfröna på en annan. Vänd fisken först i ägget sedan i fröblandningen. Salta och peppra fisken
3. Stek fisken i en stekpanna med i olja, 3–4 minuter per sida. Servera fisken med spenat, kokt potatis och en citronklyfta.
1. Skölj spenaten och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Tillsätt pressad vitlök och grädde och låt småkoka ett par minuter. Salta och peppra.
2. Vispa upp ägget i en tallrik och blanda solros- och sesamfröna på en annan. Vänd fisken först i ägget sedan i fröblandningen. Salta och peppra fisken
3. Stek fisken i en stekpanna med i olja, 3–4 minuter per sida. Servera fisken med spenat, kokt potatis och en citronklyfta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar