Portioner: 4
3 dl långkornigt ris
1 msk flytande margarin
1/2 msk flytande margarin2 gula lökar
1 tsk salt
1-2 krm grovmald svartpeppar
500 g lövbiff
2 dl lättcrème fraiche
1 dl vatten1 dl chilisås
1/2 tsk salt
1 krm peppar.
Gör så här:
Koka riset i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Skala och skiva löken. Bryn löken i flytande margarin. Ta upp på ett fat så länge. Bryn köttet i flytande margarin. Krydda med salt och grovmald svartpeppar. Ta upp köttet ur pannan. Rör ner crème fraiche och chilisås i pannan och tillsätt vatten. Låt puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar. Lägg ner köttet och strö över löken och gärna lite hackad persilja.Servera lövbiffen direkt ur pannan med riset och broccoli.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar