Ingredienser
Antal knyten 40
200,0 gram Wonton pastry
200,0 gram Vårlök
30,0 gram Koriander (färsk)
500,0 gram Edamame sojabönor
Salt
Sås:
2,0 styck Jinda (liten röd chili)
1,0 dl Asiatisk fisksås
0,5 dl Soja (japansk)
1,0 styck Lime
3,0 cm Ingefära
Tillbehör:
1,0 styck Ångkokare
Tillagning
Spritsa edamebönor - ta ut dem ur baljan. Finhacka vårlök och koriander.
Blanda bönor, vårlök, koriander och salt.
Lägg en tesked blandning på ett ark wonton pastry. Pensla kanterna med vatten och vik ihop till ett knyte.
Skala och finriv ingefära. Pressa juice från lime. Finstrimla chili.
Blanda alla ingredienser till såsen i en skål. Låt stå cirka 10 minuter innan servering.
Ånga dumplings i en ångkokare cirka 7 minuter. Servera med sås.
Antal knyten 40
200,0 gram Wonton pastry
200,0 gram Vårlök
30,0 gram Koriander (färsk)
500,0 gram Edamame sojabönor
Salt
Sås:
2,0 styck Jinda (liten röd chili)
1,0 dl Asiatisk fisksås
0,5 dl Soja (japansk)
1,0 styck Lime
3,0 cm Ingefära
Tillbehör:
1,0 styck Ångkokare
Tillagning
Spritsa edamebönor - ta ut dem ur baljan. Finhacka vårlök och koriander.
Blanda bönor, vårlök, koriander och salt.
Lägg en tesked blandning på ett ark wonton pastry. Pensla kanterna med vatten och vik ihop till ett knyte.
Skala och finriv ingefära. Pressa juice från lime. Finstrimla chili.
Blanda alla ingredienser till såsen i en skål. Låt stå cirka 10 minuter innan servering.
Ånga dumplings i en ångkokare cirka 7 minuter. Servera med sås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar