Ingredienser
Antal burritos 8
600,0 gram Quorn-färs
2,0 förp. Taco spicemix
2,0 styckMorot
1,0 dl Vatten
4,0 dl Hårdost (riven)
8,0 styck Tortilla
Matolja till stekning
Tillbehör:
200,0 gram Grönsallad
Tillagning
Sätt ugnen på 225oC.
Skala och riv morötter. Fräs färs och morötter. Finfördela färsen med en trägaffel. Tillsätt tacokrydda och vatten och småputtra i ca 7 min. Smaka av med salt.
Fördela färsen på bröden och rulla ihop. Lägg rullarna i en smord, ugnsfast form och strö över riven ost.
Gratinera i ugnen cirka 5-7 minuter tills osten fått fin gyllenbrun färg. Servera med sallad.
Antal burritos 8
600,0 gram Quorn-färs
2,0 förp. Taco spicemix
2,0 styckMorot
1,0 dl Vatten
4,0 dl Hårdost (riven)
8,0 styck Tortilla
Matolja till stekning
Tillbehör:
200,0 gram Grönsallad
Tillagning
Sätt ugnen på 225oC.
Skala och riv morötter. Fräs färs och morötter. Finfördela färsen med en trägaffel. Tillsätt tacokrydda och vatten och småputtra i ca 7 min. Smaka av med salt.
Fördela färsen på bröden och rulla ihop. Lägg rullarna i en smord, ugnsfast form och strö över riven ost.
Gratinera i ugnen cirka 5-7 minuter tills osten fått fin gyllenbrun färg. Servera med sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar