2 portioner
200 g köttfärs
salt peppar
1 msk smör eller margarin
Pepparrotskräm:
1 dl turkisk yoghurt
1 msk riven pepparrot
Bulgur:
3 dl vatten
1 1/2 dl bulgur, fullkorn
1 tomat
10 cm gurka
2 msk hackad persilja
Gör så här:
1. Blanda färsen med salt och peppar och forma till 4 biffar. Stek biffarna i en stekpanna med smör, 3–4 minuter per sida.
2. Pepparrotskräm: Rör ihop yoghurt och pepparrot.
3. Bulgur: Koka upp vattnet och lägg i bulgurn och låt sjuda under lock i 10 minuter.
4. Tärna tomat och gurka och blanda med bulgur och persilja.
1. Blanda färsen med salt och peppar och forma till 4 biffar. Stek biffarna i en stekpanna med smör, 3–4 minuter per sida.
2. Pepparrotskräm: Rör ihop yoghurt och pepparrot.
3. Bulgur: Koka upp vattnet och lägg i bulgurn och låt sjuda under lock i 10 minuter.
4. Tärna tomat och gurka och blanda med bulgur och persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar