Ingredienser
Antal portioner 4
4,0 dl Bulgur (grovkrossad)
8,0 dl Vatten
1,0 styck Fiskbuljongtärning
1,0 msk Smör
0,5 msk Paprikapulver
2,0 klyftor Vitlök
1,0 styck Paprika (röd)
16,0 styck Cocktailtomater
1,0 knippe Persilja
300,0 gram Kräftstjärtar (burk)
Garnering:
1,0 styck Lime
10,0 styck Salladskapris
Ärtskott
1,0 styck Paprika (röd)
16,0 styck Cocktailtomater
1,0 knippe Persilja
300,0 gram Kräftstjärtar (burk)
Garnering:
1,0 styck Lime
10,0 styck Salladskapris
Ärtskott
Tillagning
Skala och finhacka vitlök. Fräs vitlök och paprikapulver med smör i en kastrull på medelvärme några minuter.
Tillsätt vatten, bulgur och buljongtärning.Koka den "al dente" (lätt tuggmotstånd) i cirka 10 minuter. Se förpackning.
Ansa och strimla paprika.Halvera tomaterna.Finhacka persilja.
Blanda bulgur med paprika, tomater, persilja och kräftstjärtar.
Pressa över lime. Garnera med kapris och ärtskott.
Skala och finhacka vitlök. Fräs vitlök och paprikapulver med smör i en kastrull på medelvärme några minuter.
Tillsätt vatten, bulgur och buljongtärning.Koka den "al dente" (lätt tuggmotstånd) i cirka 10 minuter. Se förpackning.
Ansa och strimla paprika.Halvera tomaterna.Finhacka persilja.
Blanda bulgur med paprika, tomater, persilja och kräftstjärtar.
Pressa över lime. Garnera med kapris och ärtskott.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar