200 g grön sparris
200 g fylld pasta, färsk
1 st vitlöksklyfta
170 g skalade kräftstjärtar i lag
1 msk smör
1 st romansallad
200 g fylld pasta, färsk
1 st vitlöksklyfta
170 g skalade kräftstjärtar i lag
1 msk smör
1 st romansallad
Citrondressing
1 dl minifraiche
0,25 st citron, rivet skal och pressad saft
2 krm salt
Tillagning
En vårsallad med färska, fyllda pastakuddar som mättar.
1. Rör ihop dressingen.
En vårsallad med färska, fyllda pastakuddar som mättar.
1. Rör ihop dressingen.
2. Skär sparrisen i bitar. Koka sparris och pasta i 3–4 min.
3. Skala och hacka vitlöken. Låt kräftstjärtarna rinna av.Fräs vitlök och kräftor i smör i en stekpanna.
4. Låt pastan och sparrisen rinna av och rör i vitlök och kräftor.
Blanda allt med salladen riven i bitar. Ringla över dressingen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar