Ingredienser
Antal burgare 4
800,0 gram Nötfärs
3,0 styck Tomater
4,0 styck Ciabattabröd
8,0 skivor Bacon
2,0 styck Avokado
2,0 msk Majonnäs (lätt-)
2,0 msk Matfett till stekning
Salt & peppar
Tillagning
Dela ciabattabrödet på längden. Hetta upp matfett i stekpanna och stek insidan av brödet gyllenbrunt på medelhög värme. Tag ur dem ur pannan.
Stek bacon knaprigt på medelhög värme. Ta ur och lägg att rinna av på hushållspapper.
Forma färs till burgare och stek dem i stekflottet som är kvar i pannan på medelhög värme i ca 5 min på var sida. Salta och peppra.
Skala och skiva avokado.Skiva tomater. Bred på majonnäs på brödet. Lägg på tomatskivor, hamburgare, bacon och avokado.
Antal burgare 4
800,0 gram Nötfärs
3,0 styck Tomater
4,0 styck Ciabattabröd
8,0 skivor Bacon
2,0 styck Avokado
2,0 msk Majonnäs (lätt-)
2,0 msk Matfett till stekning
Salt & peppar
Tillagning
Dela ciabattabrödet på längden. Hetta upp matfett i stekpanna och stek insidan av brödet gyllenbrunt på medelhög värme. Tag ur dem ur pannan.
Stek bacon knaprigt på medelhög värme. Ta ur och lägg att rinna av på hushållspapper.
Forma färs till burgare och stek dem i stekflottet som är kvar i pannan på medelhög värme i ca 5 min på var sida. Salta och peppra.
Skala och skiva avokado.Skiva tomater. Bred på majonnäs på brödet. Lägg på tomatskivor, hamburgare, bacon och avokado.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar