150 g räkor, skalade, (ca 500 g oskalade)
1 st tomat
1 st jalapeñopeppar, färsk
1 st schalottenlök, liten
1 msk lime, pressad
1 tsk worcestersås
1 st lime, i klyftor
Tillagning
Färska räkor är godast men frysta går också bra bara de får rinna av så att inte cocktailen blir vattnig.
1. Lägg räkorna i en skål.
1 st tomat
1 st jalapeñopeppar, färsk
1 st schalottenlök, liten
1 msk lime, pressad
1 tsk worcestersås
1 st lime, i klyftor
Tillagning
Färska räkor är godast men frysta går också bra bara de får rinna av så att inte cocktailen blir vattnig.
1. Lägg räkorna i en skål.
2. Dela och kärna ur tomaten och skär tomatköttet i små tärningar. Blanda med räkorna.
3. Dela, kärna ur och finhacka jalapeñon. Blanda ner den samt finhackad schalottenlök, lime och worcestersås. Servera räkcocktailen kall gärna i små glas.
Garnera med limeklyftor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar